-
جلسه یکم: مقدمه و معرفی ۳۱ دقیقه
-
جلسه دوم: انواع ساختار ۲۰ دقیقه
-
جلسه سوم: تعیین ساختار سوئینگ ۳۶ دقیقه
-
جلسه چهارم: انواع شکست ساختار ۱۵ دقیقه
-
جلسه پنجم: تعریف عرضه و تقاضا ۲۳ دقیقه
-
جلسه ششم: عرضه تقاضا، اردر بلاک، ایمبالانس ۲۲ دقیقه
-
جلسه هفتم: عرضه تقاضای تو در تو، پرمیوم دیسکانت، فراکتال ۲۳ دقیقه
-
جلسه هشتم: اردرفلو مقدماتی ۱۶ دقیقه
-
جلسه نهم: فلیپ ۱۷ دقیقه
-
جلسه دهم: مفهوم و انواع نقدینگی ۲۵ دقیقه
-
جلسه یازدهم: کاربرد نقدینگی ۱۳ دقیقه
-
جلسه دوازدهم: کنار هم قرار دادن مفاهیم ۱۷ دقیقه
-
جلسه سیزدهم: انواع ورودها ۱۸ دقیقه
-
جلسه چهاردهم: ستاپ های معکوس کننده حرکت ۲۴ دقیقه
-
جلسه پانزدهم: ستاپ های ادامه دهنده حرکت ۱۱ دقیقه
-
جلسه شانزدهم: نکات تکمیلی ۲۳ دقیقه
12 دیدگاه
Pouyan.m.g
بهترین دوره آموزشی در مورد SMC که تا به حال دیدم از مدرسی با بیان شیوا و مسلط به مفاهیم. ممنون از جناب کبیری نیا بابت تولید این محتوای فاخر
alirezamovahhed
سلام و احترام خدمت استاد جناب دکتر کبیری و همچنین تیم زحمتکش فراچارت
درک نمیکنم چه کسانی و با چه هدفی به این اموزش نمره منفی دادن … هرچه که هست به نظر من غرض و خصومت محضه… این دوره فوق العاده ست … بهترین دوره تکمیلی پرایس اکشن که میشه بهش تکیه کرد … محتوا عالی . بیان عالی … امیدوارم که این اموزشا ادامه پیدا کنه توسط استاد… سپاس فراوان از استاد کبیری و تیم فراچارت
مدیریت
در پاسخ به: alirezamovahhedتشکر از شما موفق باشید
000mohmmad
فعلاا تا قسمت ۱۲ دیدم سطح اموزش معمولیه چون مقدمه زیاد میگه استاد و مثال کم میزنه. پول دراوردن از ترید ربطی به اصطلاحات خارجی نداره
Jafarzade
درود و عرضه خسته نباشید خدمت تیم فراچارت
قطعا آقای کبیری برای تهیه این کورس زحمت کشیده و زمان گذاشتند
اما مهم هست که شما دانش رو از چه منبعی دریافت میکنید
به دو دلیل :
۱ _ زمانتون خیلی با ارزش هست
۲ _ تا بخواهید به وین ریت و ریسک به ریوارد مدنظرتون برسید باید کلی کورس دیده باشید و اگررر بتونید جمع بندی بکنید شاید به سود دهی برسید.
پس خیلی خیلی مهم هست که با چه کورسی یک سبکی رو یاد میگیرید.
با توجه به کورسهایی که تا بحال دیده ام و در نهایت با روحیه خودم سبک اسمارت مانی رو برای خودم شخصی سازی کردم، با دیدن فایل جلسه ششم در مورد اردربلاک و ایمبالانس ها متاسفانه دانش ایشون رو در مورد این سبک، زیاد حرفه ای ندیدم. از طرفی هم مدت زمان فایل رو بیشتر از آموزش به توضیحات نه چندان مفید سپری کردند. توصیه به دوستان علاقمند دارم که از کورسهای حرفه ای تر اسمارت مانی موجود در سایت بهره ببرند. هرچند پیدا کردن کورس خوب برای افرادی که در ابتدای راه این سبک هستند بسیار سخت خواهد بود. همانطوری که برای من سخت بود.
بهترین شیوه آموزش و حرفه ای شدن، سبک استاد شاگردی یا همون کوچینگ هست. بشرطی که تریدر حرفه ای و سود ده رو تو این بازار بتوانید پیدا کنید.
ممنون از وقتی که برای مطالعه تقریرات این حقیر گذاشتید.
مهدی
در پاسخ به: Jafarzadeبا تشکر از توضیحات کامل شما جناب جعفرزاده
اگر امکان دارد نقشه راه مطمن و خوب برای آموزش پرایس اکشن و اسمارت مانی با معرفی دوره و اساتید معرفی بفرمایید که علاقمندان آموزش به معامله گری بتوانند در مسیر درست آموزش ها را ببینند و از دیدن دوره های که چندان مفید نیست اجتناب نمایند.
از مدیریت سایت بخاطر اجازه دادن به کاربران در راستای انتشار توضیحات بیشتر صمیمانه سپاسگزاریم.
مدیریت
در پاسخ به: Jafarzadeممنون از اظهار نظر شما
user4385
در پاسخ به: Jafarzadeبنده جلسه ششم رو هم دیدم و باید بگم نکات اش عالی بود. لزوما اینکه شما از دوره راضی نیستید به این معنی نیست که سایر کاربران هم ناراضی باشن. من خودم تا اینجای دوره رو که دیدم از بهترین دوره هایی هست که دیدم.
عنوان کردید که:
“هرچند پیدا کردن کورس خوب برای افرادی که در ابتدای راه این سبک هستند بسیار سخت خواهد بود”
مشکل همینجاست. این دوره، دوره مقدماتی نیست. به اصطلاح شاید داخل دوره مدرس گفته باشه که طوری میگم که برای همه مناسب باشه ولی به شخصه میگم کسی که با مفاهیم مقدماتی مثل اردر بلاک و نقدینگی و مباحث مرتبط آشنایی مقدماتی نداشته باشه مناسب نیست، به خصوص در جلسات اولیه که مباحث سطح شون برای فرد مبتدی قاعدتا بالا هست.
این دوره مناسب همه نیست، بیشتر مناسب کسایی هست که آشنایی اولیه با این سبک دارند و با سبک هایی مثل Ict , RTM و … کار کردند و آشنایی نسبی با مباحث دارند و صرفا میخوان اطلاعات شون گسترده تر بشه و ورود هاشون و خروج هاشون بهینه تر بشه و استاپ کمتری بخورند.
پس لزوما نگاه همه به این دوره منفی نیست (به نظرم رای منفی ها رو یا افرادی که مبتدی هستند دادند که البته قابل درک هست و یا اینکه به غرض عده ای منفی داده باشند و گرنه دوره فوق العاده ای هست و غنی از مطالب)
حتی مفاهیم عرضه و تقاضا و مثال هایی که میزنند بیشتر جنبه اقتصادی داره یعنی نگاه شون از دید بالا یعنی اقتصادی هست و این فوق العاده هست یعنی عمق مطلب رو درک میکنی. مثلا رنج بازار متوجه میشی که ناحیه تصمیم گیری و خرید و فروش های مقطعی هست و بعدش عرضه یا تقاضای مهمی شکل میگیره.
mehdi4481
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم قدرتمند فراچارت
اول اینکه جا دارد از شما تشکر کنم بابت مطالب و فیلم های متنوع از اساتید کارآزموده
و یه بستری فراهم شده که با یه سرچ ساده می تونیم هر نوع آموزش از هر استادی که دلمون بخواد نگاه کنیم واقعا دستتون درد نکنه
دوم اینکه از استاد محترم جناب کبیری نیا تشکر می کنم بسیار عالی تدریس می کنید سپاس
مدیریت
در پاسخ به: mehdi4481ممون از شما. براتون ارزوی بهترین ها را داریم
جمشید
دوره بینظیری است درود بر استاد عزیز
user4385
از بهترین هایی هست که دیدم و بعضا کامنت های منفی و رای های منفی که هست به نظرم به این دلیل هست که این دوره، دوره ی کاملا مبتدی نیست. شما نیاز هست با مفاهیم اولیه این سبک آشنایی داشته باشید و بعد این دوره رو ببینید تا درک عمیق تر از حرکات بازار داشته باشید.
مثلا حداقل نیازه چندین ماه اسمارت مانی یا سایر سبک های مشابه رو تمرین کرده باشید تا درک ابتدایی از این سبک داشته باشید. این دوره به نظرم مناسب کسایی هست که میخوان دانش شون رو در این زمینه عمیق تر کنند و مناسب افراد مبتدی (افراد مبتدی = کسایی که سبک اسمارت مانی و سبک های مشابه کار نکردند و با اصطلاحات هم اشنایی ندارند. کسایی هم که کلا تازه به فارکس و بازار های مالی وارد میشن که کلا باید یک سال حداقل تجربه کسب کنند تا ماهیت بازار رو متوجه بشن).
از استاد بزرگوار این دوره ممنونم که به صورت رایگان این دوره رو گذاشتند.