مطالب مرتبط

4 دیدگاه

  1. 1
    amir

    amir

    با احترام شما این مطالب را میتوانستید حداکثر در ده جلسه و تایم کمتر برای هر جلسه برگزار کنید.
    من کامل دیدم و بعضی جلسات را چند بار دیدم.عذر میخوام.ولی نمیتونم بگم نتیجه چی بود و چی شد…شاید چند تا نمونه معامله روی طلا بتونه بهتر مطالب را جا بندازه.

    • 1.1
      Pakdaman financial group

      Pakdaman financial group

      در پاسخ به: amir

      با سلام و احترام و ممنون از توجه و نظر شما ، قطعا نظرات شما ما رو در زمینه ارتقا کیفیت آموزش یاری می‌کند.

      همراه گرامی این دوره در ۳۷ ساعت ارائه شده و شامل مبانی پایه‌ای فارکس، مدیریت سرمایه، پوشش تمام سبک‌های پرایس اکشن، روانشناسی، اقتصاد و فاندامنتال هست قطعا این حجم از مبانی ممکن نیست حداکثر در ده جلسه ارائه شود.

      همچنین تایم زمانی این دوره ۳۷ ساعت است و داخل دوره مدرس چندین بار اشاره کرده است که جلسات را به صورت فیلم نگاه نکنید و گام به گام و بر مبنای پیشرفت استیتمنت گام بعدی را شروع کنید.

      از زمان انتشار این دوره یک هفته نگذشته است و شما دوره رو چندین بار می فرمایید به اتمام رساندید این نشان می‌دهد که شما صرفا به مبانی به صورت نظری نگاه کردید.

      همچنین این دوره روی مارکت واقعی و بر مبنای چارت های قیمتی تدریس شده است و با شیوه آموزش پاورپوینتی فاصله دارد اگر با دقت مشاهده کنید متوجه پوزیشن‌ها خواهید شد.

      لازم به ذکره که دوره‌های اقای البروکس، لنس بگز، آلفونسو و …. که صرفا مبانی تحلیل تکنیکال رو عنوان می‌کنند از کل زمان این دوره که پوشش‌وسیع مطالب را دارد زیاد هست این نشان می‌داد اضافه گویی در طول دوره انجام نشده است. همچنین باید به این دوره به صورت جامع و صفر تا صد نگاه کنید.

      از این که زمان ‌می‌گذارید و نظرات خود را عنوان می‌کنید متشکریم.

    • 1.2
      soranebi

      soranebi

      در پاسخ به: amir

      دوست عزیز وقتت رو روی این دوره که کلی گویی میکنه تلف نکن . کلا اطلاعات غلط میده

  2. 0
    soranebi

    soranebi

    این بدترین دوره موجود در ایران بود که دیدم …
    نه کانال رو بلد بود و درست میکشید و نه معنی و مفهوم سایکل رو متوجه شده بود ….
    حتی سخنان البروکس هم درست گوش نداده که سطوح در هفتاد درصد مواقع نمیشکنه و مدرس میفرمایند در هفتاد درصد موارد سطوح میشکند 😂 …
    چهارم اینکه در همه سایکل ها میشه ترید کرد و وارد پوزیشن شد و حتی اسپایک بعدی رو پیش بینی دقیق کرد . این حرفها چیه …😐😐😐

ارسال یک نظر

استفاده یا فروش محتوای آموزشی فراچارت در رسانه های دیگر نقض قوانین کپی رایت است و پیگرد حقوقی دارد.