مقدمه دوره سایزنر
بطور کلی این دوره در سبک پرایس اکشن و الهام گرفته شده از دوره آقای مایکل هادلستون (ICT) است. امروزه به این سبک معاملاتی “القای نقدینگی” یا به اختصار (Liquidity Indecement Theorem)LIT میگویند. این نامگذاری ابتدا توسط مدرسین دوره شناخته شده WWA برای دوره ی جدیدشان استفاده شد اما امروزه تقریبا همه مدعیان و مدرسین این سبک به مدرسین دوره WWA و LIT و حتی دوره های اسمارت مانی مانند فانتوم انتقاد دارند و خود را قویا طرف دار و پیرو آقای هادلستون می دانند ؛ هرچند که هر کدام بازهم شخصی سازیهایی اعمال کرده اند.
پیش نیاز دوره سایزنر
این دوره مبانی اسمارت مانی را پوشش نمی دهد و بایستی پیش از مشاهده این دوره مبانی اسمارت مانی را بدانید. پنج ویدئو اول هسته اصلی مفاهیم دوره هستند. سپس مدرس در ویدئوهای دیگر نحوه استفاده و توسعه استراتژی بر اساس مفاهیمِ ۵ ویدئو ابتدایی را در قالب ترید و تجزیه و تحلیل بر روی چارت آموزش می دهد.
پیش نیاز این دوره آشنایی با کانسپت اسمارت مانی است. تفاوت عمده این سبک با دوره های اسمارت مانی در این جمله خالصه می شود: “نقدینگی پادشاه است، نه ساختار.” دوره سایزنر هم در همین سبک و دیدگاه است و مدرس دوره با اعمال برخی شخصی سازیها استراتژی خودش را آموزش می دهد.
مختصری در مورد سبک اسمارت مانی
دو مولفه اصلی این روش پرایس اکشنی عبارتند از:
یک: تعیین ساختار اصلی بازار (یا همان روند بازار) با نگاه فراکتالی که با استفاده از تایم فریم های چندگانه (مولتی تایم فریم) بدست می آید.
دو: شناسایی پول هوشنمد با استفاده از مناطق عرضه و تقاضا (نه مناطق حمایت و مقاومت)
به عبارتی دیگر، در این سبک اول ساختار بازار تعیین می شود و سپس هم جهت با ساختار بازار در مناطق عرضه و تقاضا نقاط ورود شناسایی می شود.
مقایسه دوره سایزنر و سبک های اسمارت مانی
با وجود شباهت بسیار زیاد این دو سبک اما اساسا این تعریف با رویکرد کانسپت اسمارت مانی در تقابل است (دقت کنید، در رویکرد، نه چیزی بیشتر!). در همه دوره های اسمارت مانی می بینیم که اولین گام در تحلیل و عمده توجه بر روی ساختار بازار است و سپس عرضه و تقاضا و نقدینگی.
در اسمارت مانی معامله گر بر اساس وضعیت ساختار در تایم فریم های مختلف (وضعیت صعودی، نزولی، بازگشت از شکست ساختار و غیره) جهت بازار را تعیین می کند و بر روی POI های مناسب برنامه ترید خواهد داشت. در حالی که با دیدگاه LIT جهت بازار با ساختار تعیین نمی شود و تمام نقاط ساختاری صرفا مکانهایی برای استاپ هانت شدن هستند و قبل از ورود به هر معامله ای باید شکست نقطه ای ساختاری رخ داده باشد.
به عبارتی جهت بازار را جمع آوری های نقدینگی تعیین می کنند. به دلیل ترید استاپ هانت سقف و کف های رنجها به صورت متوالی، این روش معاملاتی به بازی پینگ پونگ (Ping Pong Trading) تشبیه می شود. همچنین نام دیگر این سبک اَلگو تریدینگ (Algo Trading) است.
مبحث زمان در سایزنر
مباحث مرتبط با زمان یا به عبارتی زمان- قیمت که در اسمارتمانی هیچ جایگاهی نداشتند در این سبک مورد توجه قرار گرفته است. این مباحث عبارت اند از سایکلهای روزانه، هفتگی، سشنها و مدل های خریدو فروش مارکت میکرها.
هدف دوره سایزنر
هدف این دوره ی منتورشیپ کمک به تریدرها برای درک درست از حرکات بازار، با تمرکز بر روی جزئیات تحویل قیمت (Price Delivery) در تایم فریمهای ۱۵ و ۱ دقیقه می باشد.
-
جلسه ۱ : مرور مبانی ۵۹ دقیقه
-
جلسه ۲ : تزریق نقدینگی (اینجکشن) ۳۲ دقیقه
-
جلسه ۳ : ترکیب تزریق و ساختار ۲۰ دقیقه
-
جلسه ۴ : زمان و قیمت ۲۸ دقیقه
-
جلسه ۵ : ورودهای تایم ها ۱۵ دقیقه و ۱ دقیقه ۳۶ دقیقه
-
جلسه ۶ : تجزیه و تحلیل ۱۰ ژانویه ۲۰۲۲ ۲۰ دقیقه
-
جلسه ۷ : تجزیه و تحلیل ۱۱ ژانویه ۲۰۲۲ ۱۵ دقیقه
-
جلسه ۸ : تجزیه و تحلیل ۱۳ ژانویه ۲۰۲۲ ۲۰ دقیقه
-
جلسه ۹ : تجزیه و تحلیل ۱۴ ژانویه ۲۰۲۲ ۱۸ دقیقه
-
جلسه ۱۰ : تجزیه و تحلیل ۱۸ ژانویه ۲۰۲۲ ۱۶ دقیقه
-
جلسه ۱۱ : تجزیه و تحلیل ۲۰ ژانویه ۲۰۲۲ ۲۳ دقیقه
-
جلسه ۱۲ : تجزیه و تحلیل ۲۴ ژانویه ۲۰۲۲ ۱۳ دقیقه
-
جلسه ۱۳ : تجزیه و تحلیل ۲۶ ژانویه ۲۰۲۲ ۶۰ دقیقه
-
جلسه ۱۴ : تجزیه و تحلیل ۱۵ فوریه ۲۰۲۲ ۵۰ دقیقه
-
جلسه ۱۵ : تجزیه و تحلیل ۱۷ فوریه ۲۰۲۲ ۱۶ دقیقه
-
جلسه ۱۶ : تجزیه و تحلیل ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ ۳۹ دقیقه
-
جلسه ۱۷ : تجزیه و تحلیل ۲۲ مارس ۲۰۲۲ ۱۹ دقیقه
-
دانلود پیوست این مجموعه ۰ دقیقه
16 دیدگاه
mohsen
لینک دانلود خراب است یا مشکل دارد از ۴ به بعد دانلود نمیشه
مدیریت
در پاسخ به: mohsenکاملا سالمه و راحت دانلود میشه. شاید اون لحظه که برای شما اختلالی وجود داشته
.
چطور میتوانیم به اندیکاتوری ک در قسمت ۲ استفاده میکند دسترسی داشته باشیم در تریدینگ ویو ک نبود
مدیریت
در پاسخ به: .در اخر ویدئو در قسمت پیوست کد آن برای تریدینگ ویو قرار داده شده. به شرح زیر از آن استفاده کنید:
برای استفاده از این اندیکاتور وارد حساب تریدینگویو خود شوید. از پایین سمت چپ منو Pine Editor را باز کنید و کل متن این فایل را Copy و در پاینادیتور Paste کنید. سپس از دکمه Save اندیکاتور را با نام دلخواه ذخیره کنید. اکنون در قسمت اندیکاتورهای تریدینگویو و قسمت My Scripts میتوانید آن را بر روی چارت بیندازید.
نکته: قبل از Paste کردن کدها مطمئن شوید که هیچ خط کدی در قسمت Pine editor از قبل نباشد، اگر بود پاک کنید و فقط کدهای داخل این فایل را در آنجا Paste کنید.
mansur21
سلام عرض خسته نباشید . در صورت امکان دوره WWA Bootcamp LIT رو هم بگذارید هر چند فکر کنم همین دوره عالی هست فقط استادش یکم کم تجربه به نظر میرسه ولی در زمینه ارایه جزییات واقعا سنگ تمام گذاشته . فقط خوبیت دوره LIT استاندارد بودن ارایه مطالب پایه اسمارت مانی و البته مبحث لیکوییدیتی مربوط به همین دوره منتورشیپ آقای سایزنر گفتن . باز هم ممنون
(البته منظورم دوره منتورشیپ LIT trading توسط Reimfx بود)
دوره منتورشیپ لیکوییدیتی توسط Reimfx هم بد نیست نقریبا هم سطح دبلیو بوت کمپ هست . من فقط نمیدونم این دو مجموعه طبق ادعاشون واقعا ریسک به ریوارد بالاتر از ده
و بیست برابری دارن یا نه ! . Reimfx که وین ریت ۹۹ درصد اعلام کرده .
rmnjdt
در پاسخ به: mansur21سلام شما خودتون دوره Reimfx رو دیدین؟ مفید بود؟
mansur21
در پاسخ به: rmnjdtباتحقیقی که من کردم فقط یک سایت خارجی دیسکانت (ارائه با تخفیف ) ویدیو رو با مبلغ ۲۹ دلار گذاشتن که فکر کنم جامع باشه . با اینحال باید زیر نویس بشه یا دوبله در غیر اینصورت فکر نکنم در سایت فارچارت بدون دوبله و زیرنویس قابل ارائه باشه . مشابه ویدیوی هادل استون خوب هست . مجموعه چارت مستر و البته مجموعه دوبله شده فانتوم فاراچارت مشابهت تقریبا بالایی با محتوای ریم اف ایکس داره . حالا باید ببینیم در ماههای آینده چی پیش میاد . فعلا که با وضعیت عدم دسترسی به اینستاگرام و پیج تحلیلی ریم اف ایکس بهترین کار مرور دوره های پرایس اکشن سایت هست . یک دور ه ای هم مربوط به اسمارت مانی بود که بخاطر حاشیه سازی بعضی دوستان از سایت حذف شد . دوره تالیفی به نظر خوبی هست که در آپارات میتونید پیدا کنید وگرنه القای لیکوییدیتی کم پیدا بشه . دوره عرضه و تقاضای با مولف خارجی و داخلی هم در این سایت هست . به نظر من مجموعه کاملی دراختیار داریم . با تشکر از سایت وزین فراچارت
مدیریت
در پاسخ به: mansur21تشکر از شما موفق باشید
Mamad1230
در پاسخ به: mansur21سلام
لطفا بگین این دو دوره ای که نام بردید رو از کجا میشه دید
.
سلام خسته نباشید
من اندیکاتور را در متاتریدر ۴ اضافه کردم اما وقتی میخام ران کنم چیزی به چارت اضافه نمیشه
مشکل میتونه از کجا باشه؟
Screenshot_20230101_174100_com.android.gallery3d
Ali
سلام.من هم مثل آقا عرفان به مشکل خوردم.وقتی اندیکاتور رو run می کنم اندیکاتور فعال نمیشه و حتی در قسمت اندیکاتور های فعال در چارت هم قرار نمیگیره.ممنون میشم اگر اندیکاتور را اصلاح کنید.و بسیار بسیار ممنونم از زحمات تمام عوامل محترم و عزیز سایت فراچارت.
Jafarzade
در پاسخ به: Aliدرود
بنده اندیکاتور رو تو تریدینگ ویو اضافه کردم
کارش تشخیص کندلهای صعودی و یا نزولی بیش از ۳ عدد پشت سر هم هست
چون دوره رو هنوز ندیدم ، احتمالا فقط برای تشخیص حدودی روند کاربرد داشته باشه
فرهاد مرادی
دوره خیلی خوب و مفیدی بود. از سایت فراچارت و مترجمین عزیز تشکر میکنم.
مدیریت
در پاسخ به: فرهاد مرادیتشکر از شما موفق باشید
MohamadMehdi
دوره ی lite رو کسی داره؟
hossein salahahor
با سلام و خسته نباشید مطالب آموزنده و فوق العاده ای بود فقط چطور این اندیکاتور را می توان برای متا تریدر چهار فعال کرد لطفا راهنمایی فرمائید . با تشکر