چرا الگو های هارمونیک؟
تحلیل تکنیکال ، اکنون به عنوان مرسوم ترین روش تحلیل بازار ها شناخته می شود . کمتر معامله گری پیدا می شود که از تحلیل تکنیکال در معاملات خود استفاده نکند . الگو های هارمونیک یکی از مرسوم ترین و در عین حال قدیمی ترین شیوه های تحلیل تکنیکال است که در بین معامله گران استفاده می شود. ساده بودن ، کاربردی بودن و شفاف بودن از جمله ویژگی های الگوهای هارمونیک می باشد.
الگوی هارمونیک چیست؟
الگوهای هارمونیک از تلفیق اشکال هندسی و دنباله فیبوناچی شکل گرفته است. نسبت های فیبوناچی به عنوان پایه و اساس الگوهای هارمونیک قرار گرفته و این الگو ها به اشکال M و W نمایان می شوند و اکثر این الگو ها از چهار موج تشکیل شده اند . الگوهای هارمونیک به ما مقاومت یا حمایت امواج را می دهد که در واقع مناطق معاملاتی برای ورود یا خروج از بازار می باشد.
هدف ما در این مجموعه آموزشی
هدف ما در این مجموعه آموزشی فهم فلسفه الگوهای هارمونیک می باشد . ما نمی خواهیم شما صرفا یکسری عدد و نسبت حفظ کنید و براساس آن ها معاملات و تحلیل های خود را انجام دهید . در قدم اول می خواهیم بفهمیم الگو های هارمونیک چگونه ساخته می شوند ؟ و پس از یادگیری این مهم در مورد الگوهای معروف و مهم بازار صحبت خواهیم کرد.
به یاد داشته باشید که هدف از الگوهای هارمونیک پیدا کردن حمایت ها و مقاومت های بازار در قالب PRZ (مناطق پر پتانسیل چرخش) است و سعی شده در این دوره کاربردی ترین روش برای پیدا کردن PRZ بیان شود.
این دوره تمرین محور است و سعی شده تنها به مطالب تئوری اکتفا نشود و برای هر مبحث در چارت های قیمتی نیز مثال های متعدد بیان شود.
امید است که این دوره برای شما مفید و کاربردی باشد.
-
جلسه ۱: مقدمه و آشنایی با انواع فیبوناچی در الگوهای هارمونیک ۲۴ دقیقه
-
جلسه ۲: درجه بندی سطوح چرخشی فیبوناچی ۲۸ دقیقه
-
جلسه ۳: الگوهای اصلی هارمونیک ۲۷ دقیقه
-
جلسه ۴: خانواده الگوهای هارمونیک و تقسیم بندی آنها ۲۷ دقیقه
-
جلسه ۵: اهداف انواع الگوهای هارمونیک ۳۳ دقیقه
-
جلسه ۶: حل تمرین و انجام مثال ۲۴ دقیقه
-
جلسه ۷: الگوهای هارمونیک دراگون ، گارتلی و باترفلای ۳۴ دقیقه
-
جلسه ۸: الگوهای هارمونیک بت و HB ۲۶ دقیقه
1 دیدگاه
Amiroza
نحوه بیان و توضیح تصویری الگوها بسیار عالی بود🔥