درباره دوره آموزشی پرایس اکشن به سبک ICT
تیم تریدتاک زمانی اقدام به گردآوری این مجموعه کرد که متاسفانه مشاهده میشد به دلیل سوءبرداشت از مفاهیم اسمارت مانی و ICT، بدون در نظر گرفتن فلسفه استفاده و نحوه درست به کارگیری این مفاهیم، تعاریف و باورهای اشتباهی در این رابطه در حال همه گیری بود.
پس هدف این مجموعه پرداخت مناسب به چرایی استفاده از این مفاهیم در راستای درک ساده تر و کاربردی تر و ارائه یک سیستم معاملاتی دقیق و کارا بوده است. این مجموعه بجای ارائه چند ده ساعت مفاهیم غیرکاربردی، به مفاهیمی میپردازد که قابلیت بکارگیری در استراتژی های معاملاتی را داشته باشد و البته به شما یک الگوریتم استاندارد برای ساخت استراتژی مناسب ارائه میدهد.
تعریف اینلایتنمنت
اینلایتنمت در لغت به معنی روشنگری، اشاره به دوره تاریخی خاصی به نام عصر روشنگری یا عقلانیت دارد. در واقع این مقطع تاریخی که از اواخر قرن ۱۷ تا اوایل قرن ۱۹ میلادی ادامه دارد، همراه با یه جنبش فکری و فلسفی در اروپا بوده است. محوریت این جنبش فکری مجموعه ای از ایده هاست که در رابطه با روش زیست شاد و علمی بر اساس شواهد عقلانی، حقوق طبیعی و اجتماعی انسان، آزادی، پیشرفت و … است. تریدتاک نیز از این واژه به شکل استعاری برای این دوره استفاده کرده، تا یادآور عقلانیت و تصمیم گیری بر اساس شواهد حسی باشد.
این دوره ICT مناسب چه کسانیست؟
این مجموعه مناسب همه علاقه مندان به تحلیل عقلانی و بدور از هیجان و احساس در بازارهای مالی است، اما درک مطالب دوره برای افرادی که با مفاهیم اولیه تحلیل تکنیکال آشنا هستند مسلما ساده تر خواهد بود.
ما در اینلایتنمنت به چه مباحثی پرداخته ایم؟
این مجموعه شامل ۱۰ فصل است که در قالب ۲۰ قسمت ویدیو به صورت جداگانه خدمت شما عزیزان ارائه شده. در این ویدیوها مفاهیم مورد نیاز ICT و اسمارت مانی برای ایجاد یک استراتژی معاملاتی، مرحله به مرحله به شما آموزش داده می شود و در نهایت به شما نشان می دهد چگونه بدون نیاز به منابع آموزشی دیگر، استراتژی معاملاتی خود را بسازید. ویدیو مقدمه دوره به توضیحات پیرامون سر فصل ها بصورت مفصل می پردازد. ضمن اینکه بر اساس مفاهیم این دوره، تریدتاک استراتژی بسیار کاربردی رِدوینگ اینلایتنمنت را ارائه می کند.
چشم انداز این دوره ICT
مجموعه ی اینلایتنمنت یا روشنگری نه تنها در راستای رفع اشکال و ابهامات معامله گران سبک اسمارت مانی و ICT تهیه شده است؛ بلکه می توانه یک شروع طوفانی برای معامله گرانی که قصد یادگیری مفاهیم ICT و اسمارت مانی را دارند، باشد.شما بعد از اتمام این دوره جدا از دانش عمیقی که نسبت به مفاهیم کلی ICT و اسمارت مانی کسب می کنید، مهارت لازم برای برقراری ارتباط بین مفاهیم و ترکیب آنها برای طراحی استراتژی معاملاتی مورد نیازتان را بدست می آورید.
-
مقدمه ۱۹ دقیقه
-
قسمت ۱ : مارکت استراکچر ، ساختار بازار ۹۵ دقیقه
-
قسمت ۲ : اردربلاک (پارت اول) ۶۷ دقیقه
-
قسمت ۳ : اردربلاک (پارت دوم) ۵۸ دقیقه
-
قسمت ۴ : ستاپ های ورود (پارت اول) ۲۹ دقیقه
-
قسمت ۵ : ستاپ ورود چاک (پارت دوم) ۴۹ دقیقه
-
قسمت ۶ : ستاپ ورود فلیپ و رپید ران (پارت سوم) ۸۳ دقیقه
-
قسمت ۷ : ستاپ ورود برک اند کلوز (پارت چهارم) ۲۵ دقیقه
-
قسمت ۸ : ستاپ ورود 2022 ICT (پارت پنجم) ۱۵ دقیقه
-
قسمت ۹ : سشن ها (پارت اول) ۱۹ دقیقه
-
قسمت ۱۰ : سشن ها (پارت دوم) ۲۲ دقیقه
-
قسمت ۱۱ : سشن ها (پارت سوم) ۲۹ دقیقه
-
قسمت ۱۲ : سایکل AMD ۲۵ دقیقه
-
قسمت ۱۳ : سایکل هفتگی ۳۸ دقیقه
-
قسمت ۱۴ : نقدینگی های مهم (پارت اول) ۳۲ دقیقه
-
قسمت ۱۵ : نقدینگی های مهم (پارت دوم ) ۳۰ دقیقه
-
قسمت ۱۶ :نقدینگی های مهم (پارت سوم) ۵۳ دقیقه
-
قسمت ۱۷ : تحلیل مولتی فریم ۳۴ دقیقه
-
قسمت ۱۸ : چگونه یک سیستم معاملاتی بسازیم؟ ۲۲ دقیقه
-
قسمت ۱۹ : طراحی و بکتست استراتژی ردوینگ اینلایتنمنت ۶۸ دقیقه
14 دیدگاه
Omid
خیلی خلاصه بخوام بگم:
شما در این روش ها با ۵۰۰۰ تا اما و اگر طرفین که در نهایت کاملا روی هوا هستین.
هیچ کجای دنیا به این مباحث و مفاهیم لایسنس بین المللی تعلق نمیگیرد.
مثلا شما لایسنس های بین المللی CFTe یا CFA یا FRM رو دارید که مرجع و معیار اندازه گیری و سنجش هستن ولی هیچ وقت هیچ موسسه ی علمی معتبری لایسنسی تحت عنوان SMC یا ICT نداره و نخواهد داشت چون دنیا به این مسائل غیر علمی و غیر قابل توضیح اهمیت و وزنی نمیده…
نکته ی دوم:
قسمت تلخ ماجرا اینه که اسمارت مانی شده محل تجمع افکار و اشخاصی که دنبال پیدا کردن مقصر برای اشتباهات “تحلیل تکنیکال کلاسیک” خودشون میگردن. هرکسی توی داشتن نظم, دسیپلین, تمرین, پشتکار, داشتن ذهن تحلیلگر, تمرین دادن ذهن تحلیلگر, پشتکار و برنامه ریزی, روانشناسی و کنترل احساسات و مدیریت سرمایه و… شکست خورده و نمیخواد به خودش سختی بده یا اصلا مال این کار نیست, میاد و میگه مارکت میکر به من ضرر زد یا فلان بیگ بوی سرمایه ی مارو خورد یا فلان بانک فلان روند رو درست کرد…
عزیزان من
بازار فارکس درمورد ارزش گذاری نرخ ارز یه کشوره!!! متوجه هستین؟ ارز و اقتصاد یک مملکت!!!
کسی به اسم بیگ بوی یا فلان بانک یا موسسه برای یک کشور نمیتونه تصمیم بگیره که تحت یک توهماتی مثل اوردر بلاک یا اوردر فلو یا FVG و… زندگی مردمان یک کشورو در دست بگیره و به اسم جمع کردن توهماتی مثل نقدینگی از دست یک مشت ریتیل تریدر بیاد و یک روندی بسازه و یهو بزنه ۲ درصد ارزش پول یه مملکتی رو کج کنه برداره ببره دوباره صبح بیاد برشگردونه رنج کنه و فلان…! این خیلی سادست.
نکته ی سوم:
مدرس این مجموعه بار از از این جمله استفاده میکنه: “بازار های مالی برای گرفتن پول از جیب ما ساخته شدن و برای شکست ما طراحی شدن” ( با کمال احترام من به هیچ وجه موافق این حرف پارانوید گونه ی متاثر از توهم توطئه نیستم)
بازار فارکس از ابتدا تا کنون یک بازار بین بانکی هست و اصلا طرف حساب بانک ها و موسسات ما نیستیم! طرف حسابشون خوده بانک ها و موسسات امثال خودشونه. حالا از یک تاریخی در گذشته بخاطر ارجعیت حق دموکراسی و حقوق برابر در دنیا یه روزی به ما تریدر های خورد هم اجازه دادن توی این بازار باشیم و یه دستی تکون بدیم… اصلا دلیل وجود ما تریدر های خورد برای فراهم کردن نقدینگی کسی نبوده و نیست!
این بازار ۸ تریلیون دلار در روز گردش مالی داره. و بر اساس آمار و اعداد ما تریدر های خرد فقط ۷ تا ۱۰ درصد از این نقدینگی رو تشکیل میدیم (تازه همین ۱۰ درصد هم ۴۰درصدش اصلا تریدر نیستن مردم عادی هستن که به دلایل شخصی مثل سفر یا پرداخت های اینترنتی و… با صرافی ها تبادل دارن و برای رفع نیاز روزانشون به واسطه ی این صراف ها, به شکل غیر مستقیم جزیی از اون ۱۰درصد در نقدینگی بازار فارکس شدن)
بعد شما بیا بگو بازاری با ۸ تریلیون دلار گردش روزانه که ۹۰% رو بانک ها و موسسات و طرح های اقتصادی دولت ها تشکیل میشن برای این به وجود اومدن که نقدینگیشون رو از ما ۱۰% تریدر خرد که تازه نصفمونم تریدر نیست تامین کنند!!! اصلا با منطق عرضه تقاضا خنده داره همچین توهمی.
بازار فارکس و نرخ هر ارز فقط و فقط توسط دولت اون کشور تایین میشه نه بانک های اون کشور!!!!
مثلا دولت با یک دولت دیگری وارد یک جنگ نظامی میشود و باعث افزایش قیمت طلا در دنیا میشود و پس از این اتفاق بانک ها روی طلا BUY میزنند! بانک اون لحظه دنبال جیب منو شما نیست و دنبال نقدینگی هم نیست بانک ها دنبال کشور یا کشور هایی هستند که به دلیل تورم و افزایش نرخ بهره ی خودشون حاظر به فروش منابع طلای کشور خودشون به خریدارانی همچون بانک های کشورهای طرف جنگ هستن… همین! (مثال بود اینی که گفتم)
یا مثال دوم. مثلا مرکز آمار یک دولتی میاد به بانک میگه نرخ بیکاری بالا رفته اون دولت هم به دنبال خریدار یا فروشنده ای از دولت یا دولت های مقابل میگرده که اون لحظه شراطی برعکس با شرایط خودش داشته باشه و این میشه همون تبادلات بین بانکی.
مورد سوم این که اصلا این اساتید صاحب نامی که اسمارت مانی کار ها ازشون حرف میزنن توی دنیای مالی هیچ پست و مسئولیتی ندارن!! خیلی جالبه! ما الان رییس تمام صندوق های بزرگ رو میشناسیم, هممون اعضای تصمیم گیرنده ی بانکی و موسساتی رو میشناسیم, مثلا الان نهاد مالی MD (که نهاد بزرگی هم نیست به نسبت) در کشور کانادا که خود md متشکل از ۳۲ صندوق دیگست اینو اهل فن و کسی که کارشه حداقل اسامی و سیاست گذار های مدیران این ۳۲ تا صندوق رو میشناسه یا حداقل توییترشون رو داره… ولی این مایکل و بقیشون از آفریقا و هند این که اسم میبرید اینا هیچ جای مالی دنیا نیستن کلا عزیزان!!
اصلا اسمارت مانی شده خوراک ایران و خاورمیانه و ۴تا کشور جهان سومی!
شما توی موسسات اموزشی اروپا یا آمریکا یا کانادا و… اصلا خییییلی کم اسمی از این متد ها میشنوین! خوده اوزشگاها اینارو تدریس نمیکنن چون مردمانشون اصلا تقاضایی برای این سبک ها ندارن.۹۰ درصد تقاضای اموزش برای فاندامنتال یا خوده تحلیل تکنیکال کلاسیک یا در نهایت همون CFTe یا CFA هست…!
ولی ایران شده جولان گاه اسمارت مانی. کم کم داره خودش واسه خودش میشه مهد اسمارت مانی جهان 🙂 بعد دست آخر هم میبینیم همون مناطق مهمی که با ۵۰۰۰ تا اسم مشخص میکنن همون PRZ های ساده ی تکنیکال کلاسیک ۵۰ سال پیش تا به امروز بوده 🙂
چی بگم والا.
امیدوارم توی هر روشی موفق باشید.
از مدیریت محترم فراچارت هم خیلی متشکرم لطف میکنند ولی ای کاش قبل از انتشار دوره ای از طرف کسی اول investorpassword متاتریدر اکانتشون یا حداقل لینک های متصل به حساب این اساتید رو چک کنند ازشون درخواست کنند بعد دوره انتشار بدن. متشکرم.
bayern
در پاسخ به: Omidتمام مطالب را خواندم
ولی متوجه نشدم الان منظور شما چیست؟
کلا هیچی از حرفاتون متوجه نشدم… خوب این حرفها رو زدین که آخرش به چی برسید؟
ahmadreza hasani
در پاسخ به: bayernمنظور اینه همون تکنیکال کلاسیک هم جواب میده.موسسات بزرگ و ازمون هایی مثل cfte مبناشون این سبک ها نیست
dbabak
در پاسخ به: Omidبا سلام و احترام
اول از همه من تا جایی که متوجه شدم شما هدف فقط تبلیغ مدرک های cfa و frm بود ! یعنی همه کسانی که سود می کنند و ترید می کنند مدرک cfa نداشته باشند هیچ؟>!
این بازار برای سود کردن هست و هدف همینه حالا با هر راهی . اسمارت مانی یکی از این روش هاست حالا با هر سلیقه ای . کلیت بازار در تمام سبک ها همینه : منطقه مهم و دارای ذهنیت رو پیدا می کنی در تایم پایین ستاپ ات شکل میگیره در تایم پایینتر تر ورود می کنی با تاییدیه . و تمام . حالا یکی با حمایت و مقاومت یکی با موج الیوت یکی فاندامنتال یکی پرایس اکشنی یکی اسمارت مانی و جدیدا یکی هم با نقدینگی و … . حالا به اون مناطق مهم یکی میگه حمایت مقاومت یکی میگه عرضه تقاضا یکی میگه نقدینگی یکی میگه poi یکی میگه محل تلاقی موج ها یکی می گه سویینگ ها یکی میگه ساختار .
اسمارت مانی در ایران و جهان سوم مشتری زیاد داره بلی درست می فرمایید چون : ۱۰۰ درصد جفت ارز معامله می کنند ۹۰ درصد یورو دلار و پوند دلار و طلا معامله کنند ۱۰ درصد فاندامنتال معامله می کنند هیچکس دنبال سهام فیسبوک و آمازون نیست و ۸۰ درصد هم اسکالپ می کنند و بالای ۷۰ درصد با موجودی زیر ۲۰۰۰ دلار . بس بخاطر همه اینها اسمارت مانی لقمه آماده هست که نیازی به بررسی مو به مو کندلی و مویینگی و تطبیق با فاندا نیست .
مورد بعدی اینکه مایکل هادلستون خالق ict که تنها کسی هست که سایکل روزانه و هفتگی روبعد وایکوف بیرون داد و فکر نکنم لایسنس های شما رو پشت سر گذاشته باشه جز موفق ترین تردیدر های جهان هست و اسمارت مانی هم از دل ict بیرون اومده .
مورد بعدی و آخری : من از اینجا پول در میارم به هیچکس و سبکی تعصب ندارم برام مهم نیست چه سبکی میخاد باشه مهم اینکه من بلد باشم و ازش پول در بیارم حالا فعلا اسمارت برام راحتتره . همین یک استراتژی هانت آسیا در کف یا سقف هفته ای حداقل دو بار اتفاق می افته . هر سبکی به غیر ict تونست به این روانی نقدینگی بازار و زمان ورود پول و تله های های بازار رو نشون بده خوشحال میشم بگین میخام یاد بگیرم . ممنون میشم
Amir.ali
در پاسخ به: Omidسلام نوید جان
وقت بخیر
با این بخش از فرمایش شما کاملاً موافقم که فاندامنتال و کلاسیک خوبی های خودشون رو دارن و به تریدر کمک میکنن، اما اجازه بدید نظرم درباره ict با شما متفاوت باشه!
فاندامنتال برای سرمایه گذاری و هولد ضروریه، اما برای ترید روزانه مشخص بودن نواحی نقدینگی، عرضه و تقاضا و fvg ها بیشتر از روند و فاند به تریدر کمک میکنه.. حداقل برای من تا حالا اینجوری بوده.
در مورد اینکه ایران عزیز مهد اسمارت مانی دنیا شده با شما موافقم و خدای متعال رو شاکرم بخاطر فهم خوبی که به جامعه تریدری ایران عطا کرده و امیدوارم توی ict هم متوقف نشیم و بریم جلوتر…
ببین عزیز جان اینکه سنترال بانک ها توی فارکس حضور دارن، دلیل نمیشه که مارکت میکر ها حضور نداشته باشن!
اگه چیزی با عنوان مارکت میکر وجود نداره، چرا نواحی بالا و پایین رنج ها که استاپ تریدر های کلاسیک گذاشته میشه، با کنترل قیمت به یک سمت و زدن استاپ تریدر ها که باعث جمع کردن نقدینگی میشه، با کنترل مجدد قیمت در جهت مخالف حرکت ادامه پیدا میکنه؟
یا زمانی استاپ تریدر ها که هر دو طرف کانال رنج گذاشته شده با افزایش عمق رنج زده میشه و بعد به یک سمت صعود یا نزول میکنه.. بنظر شما این سناریوها همیشه اتفاقیه؟
دوست عزیز خواننده، ببین من اصراری روی نظرم ندارم و سعی میکنم هر روز بیشتر یاد بگیرم، خوشحال میشم نظرتو بنویسی..
از سایت فراچارت و استاد امیر محمدی پور بابت آموزش زیبای ict تشکر و قدردانی میکنم.
موفق باشید 🌹
bayern
تمام مطالب را خواندم
ولی متوجه نشدم الان منظور شما چیست؟
کلا هیچی از حرفاتون متوجه نشدم… خوب این حرفها رو زدین که آخرش به چی برسید؟
bahram11
سلام بر شما و تیم فراچارت،
باتوجه به اینکه سامانه مفیدتریدر از چند روز پیش، یعنی ابتدای سال ۲۰۲۴، ارائۀ خدمات خود از طریق نرم افزار MQL5 مفیدتریدر را متوقف کرده است، اکنون پیشنهاد شما برای انجام تحلیل ها در بازار ایران چه نرم افزار یا پلتفرمی است. با توجه به اینکه، خیلی از کاربران فراچارت اندیکاتورهایی به زبان MQL5 طراحی کرده اند که حالا با توجه به توقف ارائه خدمات در مفیدتریدر دیگر کارایی ندارد.
ممنون از پاسخ شما/
مدیریت
در پاسخ به: bahram11سلام دوست عزیز. از سامانه های انلاین تحت وب استفاده کنید معمولا با هزینه خیلی کم بهتون خدمات میدند
Omid
با عرض سلام مجدد.
ببخشید چرا کامنت های من و کامنت های منفی باقی افراد رو در زیر این پست پاک کردین؟
من به شکل موشکافانه و کاملا مودبانه اون همه خط نقد کردم. نقدی که پشتش سالها تجربه بود و جهت جلوگیری از گمراه نشدن افراد نوشته شده بود و صرفا نظر من بوده حتی میتونسته نظرم غلط باشه!…
کسی میتونسته قبول بکنه یا قبول نکه! اینجا مگر محل ارائه نظرات شخصی نسبت به فرد آموزش دهنده نیست؟
من احترام و ارزش برای فراچارت و مخاطبینش قائل بودم که اون همه وقت گذاشتم تایپ کردم!!
فراچارت هم آره؟؟ بعد از ۷٫۸ سال مخاطب سایت بودنم؟
توی این ۷٫۸ سال هرکی از من پرسید از کجا یاد بگیرم گفتم از فراچارت! هرکی گفت از کجا شروع کنم گفتم فراچارت!
لطفا به فرد آموزش دهنده ی این صفحه که به شما فشار وارد کردن که مطلب و نظر فنی و قابل دفاع من رو پاک کنید بگین به جای فرار کردن از نقد مردم, وایمیستادین جواب نقد رو به صورت علمی میدادین یا حداقل اینوستور پسوورد لینک احراز هویت شده ای چیزی ارائه میدادین به جای فشار به فراچارت.
مردم میخوندن تصمیم میگرفتن دیگه از چی ترسید از قضاوت مردم؟ چی عادلانه تر از نظر مردم؟
اون بنده خدای از راه نرسیده اومده گفته کامنت منو با ۳۲ سال سن و ۷٫۸ سال همراهی پاک کنید شما هم پاک کردین؟
حقیقاتا ناراحت شدم. نه بخاطر پاک کردن نظرم, به این خاطر که من این سایت رو مرجع صداقت و شفافیت توی جامعه ی معامله گری بی صداقت فارسی میدونستم و توی این سالها به صد نفر هم پیشنهاد دادم.
اصلا مرجع تصمیم گیری مردم برای تایین سطح و کیفیت آموزش همین نظرات فردی مردم بوده که تمام ارزش سایت رو بنا نهاده و وجه تمایز بوده! شما چطور کامنت من یا هر کس دیگه ای رو پاک میکنید؟ مردم به چی رجوع کنن وقتی میفهمن کامنت ها دست چین شدست؟؟
لطفا نقد من رو به همراه تعداد لایک و دیس لایک ها و تمام ریپلای های کامنتم رو برگردونید. یا دیگه توی این سایت نمیمونم.
متشکرم.
مدیریت
در پاسخ به: Omidسلام. کامنت شما بازگردانی شد. اشتباهی حذف شده بود. واقعا این همه عصبانبت لازم نبود دوست من. ما برای حذف کامنت ها از کسی دستور نمی گیریم . مگر اینکه بی ادبانه و توهین امیز بوده باشه.
Dario
در پاسخ به: Omidمن مطالب دوتا پست شما رو خوندم. منم تازه واردم و دارم مطالعه میکنم .
چیزی که متوجه شدم از صحبتهاتون . به نظر شما اطلاعات کافی از فاندامنتال و چرخش این نقدینگی ها و چرا قیمت ارزها بالا پایین میشن. و این بالا پایین شدنها علتش چی هست. و چرا رخ میده و روی چه چیزهایی تاثیر میزاره .. ندارید…
سیاستهای داخلی یک کشور ، روی ارزش ارز اون کشور یا سایر کشورها تاثیر، در نتیجه ، شرکتها و سازمانها و کارخانه های بزرگ ( در حد چند میلیتی ) متناسب با اون ارزش باید تصمیمات اقتصادی خودشون رو تنظیم کنند.و همین روی قیمت طلا و نقره و نفت و … تاثیر داره… مصرف کننده ی این اقلام فقط دولتها که نیستند… یک بررسی کنید که چقدر از شرکتهای تکنولوژی به طلا وابسته اند و از اون استفاده میکنند. یا سایر فلزات …
عجیبه که شما فکر میکنید شرکتهای و سازمانهای بزرگ دست روی دست میزارن و هرکاری که اون بانکهای کشورها و دولتها کردن.. فقط نگاه کنند؟
دیروز نخست وزیر ژاپن ( به خاطر ریزش شدیدی که ارز این کشور داشت در یک روز)
تلویحا گفت که : نمیتونیم نقش الگوتریدینگ و رباتها رو در این ریزش بی تاثیر بدونیم.
بعد ما حرف شما رو قبول کنیم که این بده بدستان در حد دوتا نامه ی بین کشور هاست ؟
گیریم که حرف شما درست . در این بازار چند تریلیون دلاری که خودت میگی.. ۱۰ درصد عدد کمیه ؟
طرف برای حساب یک میلیون دلاریش. جرات نمیکنه حرف از ۲ درصد ضرر معاملاتی بزنه. اون وقت شما… میگی ده درصد این بازار چند تریلیون دلاری چیزی نیست؟
اگر شما میگی اینها همش بده بستان دولتهاست …
پس چرا هر ساعت قیمتها داره نوسان میکنه؟ مگه هر ساعت و دقیقه . داره سیاستها و بده بستانهای دولتها تغییر میکنه؟
بزرگوار . شما فاندامنتال رو مطالعه کنید.
NerMohsen
مرسی از استاد عزیز، واقعا عالی بود، مرسی از زحمتتون برای تهیه دوره ای که به رایگان در اختیار بقیه قرار میدید.
Mojtabarosta
هم از استاد هم از سایت خوب فراچارت تشکر میکنم بابت دوره های با کیفیت و اساتید عالی که در سایت قرار میدن
امید وارم دوره های بیشتر از استاد در سایت منتشر بشه
مدیریت
در پاسخ به: Mojtabarostaتشکر از شما موفق باشید