●نام کامل: کتابچه آموزش الیوت
●مولف/مترجم: ناصر دادگستر
●نوع فایل: PDF
●تعداد صفحه: 446
●حجم: 5 مگابایت
●نام کامل: کتابچه آموزش الیوت
●مولف/مترجم: ناصر دادگستر
●نوع فایل: PDF
●تعداد صفحه: 446
●حجم: 5 مگابایت
استفاده یا فروش محتوای آموزشی فراچارت در رسانه های دیگر نقض قوانین کپی رایت است و پیگرد حقوقی دارد.
23 دیدگاه
بهروز
سلام دست شما درد نکنه ولی احتمالا شما کتابی ندارید که ترجمه آقای دادگستر رو ترجمه کرده باشه؟!
کتاب خیلی خوبیه ولی ترجمه سنگینی داره چند بار باید یک صفحه رو بخونی تا شاید متوجه بشی چی میخواد بگه.بازم ممنون زحمتتون هستم
مدیریت
در پاسخ به: بهروزکتاب در مورد الیوت زیاد هست بهتره که از ساده ترین آنها شروع کرد و بعد به سراغ کتابهای سنگین تر رفت
حمید
در پاسخ به: بهروزترجمه خلاهای بزرگی داره. از جمله اینکه بین قواعد حتمی و قواعد ترجیحی فرقی نذاشته و به همه گقته «باید». اما کتاب اصلی نیلی، جایی که میگه Must یعنی الزام حتمیه و جایی که میگه Should یعنی ترجیحیه.
این نکتهٔ بسیار مهمیه که لازمه حتما بهش توجه داشت.
بهروز
منظور سختی و آسانی نبود حمید خان بلکه ترجمه روان بود.وگرنه فکر نمیکنم در زمینه آموزش اصولی الیوت بشه کتابی همرده این کتاب پیدا کرد که از پایه ای ترین مسایل شروع به آموزش کرده باشه.به هر حال ممنون
مدیریت
در پاسخ به: بهروزممنون از توضیحت.
اقبال یارمهدوی
ترجمه کتاب به نحوبسیارماهرانه ای انجام شده ونتیجه تحقیات چندین ساله یک مولف بزرگ رابه شکلی بسیارروشن درقالب یک کتاب الکترونیکی رادراختیارخواننده قرارداده اندکه بامعیارمالی قابل سنجش نیست سپاس من تقدیم به شماواستاددادگستر
vahid.maku
با سلام خدمت مدیر سایت. و تشکر از زحماتی که کشیدید. کتاب حاضر ، کتاب بسیار ارزشمندی هست، ولی به قول دوستان یکم سنگینه باید چند بار خونده بشه. مخصوصا فصل ۳ ، کاش اقای دادگستر نحوه مطالعه و اون لِم کتاب رو هم میفرمودن تا یکمی بهتر میشد
حمید
در پاسخ به: vahid.makuفصل ۳ بیشترش حذف شده و خود نیلی دیگه باهاش کاری نداره. فصل ۳ رو بذارید کنار، در اون فصل نگاه جزء به کل رو ارائه میده و نیلی این نگاه رو گذاشته کنار و نگاه رو به کل به جزء تغییر داده. Question Of the Week ها رو در سایت نیلی ببینید.
aureliano
با سلام . از دوستانی که این کتاب رو مطالعه کردن یا میتونن راهنمایی کنن منو لطفن بگن که برای خوندن این کتاب برای مثال احتیاج به مطالعه قبلی و پیش زمینه ای مثل کتاب امواج الیوت رابرت پریچر هست یا خیر میشه مستقیما ارتباط بر قرار کرد با کتاب استادی در الیوت اقای نلی ؟ ممنون
محمد شیرزادی
در پاسخ به: aurelianoبه نظر من قبل از این که بخوایید سبک نیلی رو کار کنید باید از سبک های ساده تر شروع کنید. سبکی که بیشتر مورد استفاده قرار میگره و البته محبوب تره سبک پریچره که کتابای زیادی هستند که توی همین فراچارت معرفی شدن. مثلا کتاب امواج ترجمه ی اقای فراهانی و یا کتاب رابرت بالان یا جزوه ی اقای سینا سلیمانی برای شروع (فقط شروع نه استادی) سبک پریچر خوبه.
حمید
در پاسخ به: aurelianoویدیو های آقای محبی رو در سایت ببینید. کتاب ایشون هم هست. اگه خلاهایی داره، اما از هیچی خیلی بهتره. Question Of the Week های سایت خود نیلی رو هم فراموش نکنید.
شما فصل ۳ رو فاکتور بگیرید، براتون آسون میشه!
محمد شیرزادی
سلام و سپاس از فراچارت. کارتون عالیه.
حقیقتا من کتابای زیادی توی زمینه امواج الیوت دیدم و البته خوندم. علاقه ی زیادی به سبک جناب نیلی ندارم و بیشتر با سبک پریچر ارتباط برقرار میکنم اما یه سوال دارم.
بخش هایی از این کتاب شاید اصلا ربطی صرفا به سبک جناب نیلی ندارن و احتمالا چیزایی کلی هستند. مثلا شما فصل ۵ این کتاب رو ورق بزنید شامل یه سری دستورالعمل هستند که کاملا پایه سبک پریچر هستند. یا فصل هشت نکات خیلی خوبی درباره ی تفسیرهای درست و نادرست از شمارش ها دارند…
سوالم اینه که انگار خیلی از چیزای سبک پریچر اینجا باز شدن و بیشتر بهش پرداخته شده و قسمت هایی از کتاب کاملا قابل استفاده هست برای دوستداران پریچر. درسته فراچارت؟
مدیریت
در پاسخ به: محمد شیرزادیگلن نیلی همه مطالب را از خودشان تالیف نکرده اند و صرفا مطالب الیوت را به صورت کاملا قانونمند در اورده اند و از اما و اگرهای پریچر در نئوویو خبری نیست. توضیحات کتاب برای هر معامله گر واقعی به سبک الیوت مفید خواهد بود.
Aliaz33
در پاسخ به: محمد شیرزادیاواخر کتاب که ملحقات اصلی نیلی رو توضیح داده مربوط به یافته های خودش هست ولی قبل از اون تکرار یافته های قبلی هست. سختگیری نیلی که میگه هر ۵ موجی الزاما و در بیشتر موارد شتابدار نیست را وقتی در مقابل سبکهایی مثل ایان کوپسی که هر چیزی که دم دستش میاد رو شتابدار معرفی میکنه، یه نقطه تمایز بزرگ محسوب میشه براش. به شخصه از وقتی مباحث تایید پساالگویی نیلی رو خوندم خیلی تونستم استراتژیم را توی فارکس بهبود بدم
حمید
در پاسخ به: محمد شیرزادیپرکتر (نه پریچر) بیشتر به ایمپالس پرداخت، اما خلاهای زیادی داره کارش. از جمله این دستوراتش عمدتا در قالب راهنما هستن نه قواعد الزامی، و ثانیا چندان به اصلاحی نپرداخته اونطور که نیلی پرداخته. ثالثا نیلی ویژگی بزرگ کارش، قواعد منطق هست.
فصل ۵ کتاب هم همونطور که نیلی گفته، قواعد عمومیه نه ملحقات خود نیلی. کارای خود نیلی رو باید در فصول دیگه جستجو کرد غالبا.
محمد شیرزادی
در پاسخ به: حمیددوست عزیز این پیام رو که مثلا شما جواب دادید رو من ۴ سال پیش نوشتم. بنا هم نداشتم جواب بدم ولی چون دیدم مثل ملا غلط گیرا تعصب به پرکتر نوشتن دارید تا پریچر، تریجح دادم ریپلای کنم. تلفظ اسم های خارجی قاعده خاصی ندارند و میتونن به صورت های مختلفی خونده بشن، این تنوع تلفظ طبیعی هست و حتی تو زبان های دیگه هم مرسوم هست، خصوصا زمانی که تفاوت لهجه ها مطرح باشه. کسی نمیتونه بگه کدوم درسته و کدوم غلطه.
تو این مدت زیادی که تکنکیال میخوندم متوجه شدم شباهات زیادی بین متعصبین امواج الیوت و متعصبین و متحجرین دین و مذهب وجود داره.
حمید
در پاسخ به: محمد شیرزادیببخشید اگه باعث کدورت خاطر شما شد. قصد جسارت نداشتم. دیدم پیامی اومده و دیگرانی که میخونن، فارغ از اینکه این کامنت رو در چه زمانی نوشتید، دنبال پاسخ سوال شما ممکنه باشن، لذا جواب دادم.
قصد بحث در مورد پرکتر و پریچر هم ندارم. همینطور که قصد بحث مورد دین و مذهب رو هم ندارم. اما سخنان شما به شدت قابل مناقشه هست.
iman69
با سلام
من میخاستم کتاب گلن نیلی رو بگیرم و بخونم اما با نگاه اجمالی که روی فایل pdf داشتم بعضی موارد مثلا زاویه ۴۵ درجه رسم کردن و یا مربع رسم کردن و …. برام سوال بود که چجوری میشه رسم کرد آیا انجمن و یا گروهی رو سراغ دارید که این سوالات اینجانب رو پاسخ بده.
یا اگر کسی که کار کرده بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
تازه کار
در پاسخ به: iman69سلام من هم همین سوال را دارم.
اصولا زاویه ۴۵ درجه هنگام رسم نمودار چه معنایی دارد؟
هنگام فشرده کردن زمان این زاویه از ۴۵ بیشتر میشود و برعکس از ۴۵ درجه کوچکتر
مقیاس خط عمودی قیمت است و خط افقی مقیاس زمان که واضحا ربطی به هم ندارند
امیدوارم کسی از دوستان بتواند راهنمایی کند
تازه کار
با سلام و تشکر
من هم مثل یکی از دوستان دیگر منظور از زوایای ۴۵ درجه را نمی فهمم که که در حالت موجهای جهت دار به ان اشاره شده است ممکن است مدیر محترم توضیحی روشنگرانه ارایه فرمایند؟
Aliaz33
در پاسخ به: تازه کارتا قبل از فصل ۳ را جدی نگیر. زاویه یه مفهوم سابجکتیوه و راهکارهای زیادی برای شناسایی موج جهت دار وجود داره. به شخصه از قدرت RSI برای شناسایی امواج جهت دار یا به تعبیر عمومی تر امواج ایمپالس استفاده میکنم. تو تردینگ ویو یه شخصی به اسم wicktator هست که تو تحلیلهاش خیلی خوب امواج ایمپالس رو نشون میده و میتونی ازش الگو بگیری
حمید
در پاسخ به: Aliaz33این قواعدی که شما فرمودید رو خود نیلی جایی بهش اشاره نکرده. به عنوان استراتژی شخصی شما محترمه. اما همیشه جوابگو نیست. بالاخص در الگوهای اصلاحی که یک ۵ موجی داخلشون دارن و بخشیزه نشدن
0099Mohammad
سلام خدمت بزرگواران
کسی میدونه تو تایم زیر دیلی چطور باید کش دیتا بکشیم؟مثلا ۱۵مین