بازارهای مالی ذاتا از ریسک بالایی برخوردار هستند. و اگر در آنها از اعتبارات اهرمی (دادن اعتبار به سرمایه گذار تا بتواند چندین برابر سرمایه خود معامله کند) نیز استفاده شود، این ریسک افزایش می یابد. دادن اهرم به معامله گران به مانند یک شمشیر دولبه هست از طرفی میتواند حساب شما را به سرعت چاق و تپل کند و یا یکباره آنرا به تباهی بکشد و صفر کند.
چگونه ذهن یک معامله گر هیپنوتیزم میشود؟
بسیاری از امیال درونی انسانها در بازارهای مالی به چالش و به آزمایش کشیده میشوند، و اثر و انعکاسی صد چندان در نتیجه معاملات شما دارند.
به عنوان مثال شما کارمند یک شرکت می باشید و فردی ترسو،طمعکار و بی انضباط هستین. این خصوصیات به خودی خود خطری جدی برای کار شما به حساب نمی آیند و شما در پایان ماه حقوق خود را دریافت می کنید، ولی وجود این خصوصیات در شما وقتی که وارد بازارهای مالی میشوید می تواند نتایج وحشتناکی را برای شما به ارمغان آورد.از نظر من بازارهای مالی اخلاق و شخصیت خاص خود را می طلبد و شما نیاز به نوعی تهذیب نفس دارید باید خصوصیاتی مانند ترس،طمع،بی نظمی،اعتماد کاذب،سطحی نگری،شایعه پرستی،ساده لوحی،شجاعت بی جا،احساساتی بودن و …. را در خود کنترل کنید، در غیر اینصورت این بازار باتلاقی برایتان خواهد شد که سرمایه،وقت و حتی خانواده ی شما را به راحتی از شما می گیرد.من معامله گرانی را می شناسم که بسیار ثروتمند شده اند ولی معامله گری را نیز سراغ دارم که با ضررهای پی درپی متاسفانه کارتن خواب شده است.
معامله گران ساده لوح هر بار بعد از شکست باز بر می گردند به خیال واهی “اینبار موفق میشوم و کیمیاگری را در این بازار خواهم آموخت”. ولی بازار تمام سرمایه ی آنها را می گیرد،پس اندازها،قرض ها،ماشینی که فروخته و …. ولی در کنار همه این حرف های مایوس کننده بگذارید به شما بگویم که اگر ذهن خود را آماده و حاصل خیز کنید شما به درآمد و درصدهایی از سود خواهید رسید که حتی تصورش برای شخص خود شما هم دشوار خواهد بود. پس شروع کنید به درمان ذهن بیمار خویش، که این مهمترین راز معامله گری می باشد.
در بازارهای مالی بر خلاف تصور همه، به نظر من حرف دوم پول و سرمایه است و حرف اول روش و ذهن می باشد.
قبل از اینکه حساب خود را شارژ کنید سه سوال اساسی از خود بپرسید :
1- از دست دادن این پول چه تبعاتی و چه آثاری برای من دارد؟
2- آیا این پول را از کسی قرض گرفته ام؟
3- آیا واقعا ذهن و جسم من آماده ی معامله گری هست یا این پول نیز مانند بقیه پولها به تباهی خواهد کشید؟
معاملگران زیان ده موقع واریز وجه به حساب خود دچار هیپنوتیزم ذهنی میشوند با خود می گویند اینبار دیگر موفق خواهم شد ولی نمی دانند این داستان اتمامی ندارد تا وقتی که نتوانند اژدهای درون خود را آرام کنند.آری این بازار ثروت آفرین است ولی مثل هر کسب و کاری نیاز به آموزش و آماده سازی ذهن و روح دارد.پس همیشه قبل فشردن کلید نهایی برای واریز وجه از خود بپرسید نکنه من هیپنوتیزم شده باشم آیا وقعا آماده ام؟
انتشار: فراچارت
6 دیدگاه
داود زنگنه
سلام سایت شما مطالب جدیدی رو در بر گرفته که تازگی داره واین مطالب خوبه.چنتا مطلب خوندم که بازار رو ترسناک جلوه میکرد درحالیکه چنین چیزی نیست. به عنوان مثال اگر حد ضرر نزاری ….خوب اگر به یک سیستم مسلط باشی و بنای کارت بر نزاشتن حد ضرر باشه چی؟پس شما باید روش مناسب برای پول درآوردن رو از بازار یاد بگیری شاید روشی یاد گرفتی که بدون حد ضرر هم سود بکنی!!مثلا پایان هرروز شما کل پوزیشنات رو می بندی در حالی که با سود از بازار اومدی بیرون.یعنی وقتی رانندگی بلد بودی پراید یا بنز فی نفسه فرقی نداره فقط بنز باید خودت رو آماده بکنی که سوار چه ماشینی میخای بشی!!!
سربلند باشی
مدیریت
در پاسخ به: داود زنگنهسلام داوود جان
بله یه عده از حرفه ای ها بدون حد ضرر کار می کنند خوب این افراد دو گروه هستند یک گروه که با مدیریت سرمایه سخت و سفت جور نگذاشتن حد ضرر را می کشند یا گروه دوم سیستم معاملاتی خیلی قدرتمندی دارند که باز جور نبود حد ضرر را می کشه.
ولی در هر دو گروه حد ضرر ذهنی وجود داره وباید وجود داشته باشه ولو توی سیستم ثبت نیست ولی در ذهنشون ثبت هست.
در ضمن شاید برای شما که روزانه کار می کنی و حد ضرر هم نمیزارید مشکل خاصی پیش نیاد ولی برای کسانی که لانگ ترم کار می کنند حد ضرر از اوجب واجباته.
در مورد مثال پراید و بنز ما مشکلمون فقط راننده ی خوب بودن نیست ما مشکلمون جاده و خطرات ناشی از حوادث رانندگی نیز هست، شما با وجود اینکه یک راننده ی خوب هستی (یعنی تکنیکالیست خوبی هستی یعنی همان متد و روش) ولی این فقط یکی از سه رکن اساسی در این بازار است پس دو رکن دیگر چی میشود؟ (ما سه رکن داریم: متد،ذهن،مدیریت سرمایه)
حد ضرر یکی از ارکان اصلی مدیریت سرمایه است حال اگر شما حرفه ای هستید و بدون حد ضرر کار می کنید و سود هم می کنید من به هیچ عنوان نمی توانم شما را الگوی سایرین قرار دهم و باعث رها کردن افسار سرمایه برای افراد اماتور شوم.
شما در اصل با گذاشتن حد ضرر داری خطرات ناشی از مارکت را برای خودت به حد اقل میرسونی و این یعنی سیستم و متد شما یه سیستم جامع است که حد ضرر و حد سود و زمان داره.
بسیار ممنون از پیامی که برای ما گذاشتید و همیشه خوشحال میشویم و پذیرا و منتظر نظرات بعدی شما دوست عزیز هستیم.
omid
سلام و عرض ادب خدمت داوود جون و مدیر محترم
داوود خان می به شخصه به نظر شما احترام میگذارم ولی ترجیح میدم روش مدیر سایت رو بیشتر در تریدهام اعمال کنم و حتی من به شخصه استاپ زمانی هم میگذارم ( یعنی اگر بازار تا فلان مدت حرکت نکرد از پوزیشن خارج میشم ) و از زمانی که این کار رو کردم ، بسیار راضی بوده و هستم و باعث شد حسابم آروم آروم رشد کنه خدارو شکر ، من به شما یک پیشنهاد میدم ، به جایی اینکه بگید حد ضرر نزاریم بهتره در مورد سیستم معاملاتی و روانشناسی خودتون بیشتر توضیخ بدید ، من خودم به شخصه برای حل مشکل روانشاسیم ترجیح دادم به سمت مراقبه برم و این خودش باعث شد تمرکز فکریم افزایش پیدا کنه ، ممنون میشم اگه شما هم تجربیاتتون رو به این شکل با ما آماتورها در میان بگذارید .
شاد و پیروز باشید
اقبال یارمهدوی
نوشتارزیباترازان است که یشودبه ان چیزی اضافه کرددرکل سایت فراچارت ازهرلحاظ بهترین سایتی هست که دردوران تریدینگ باان برخوردداشته ام کلکسیونی زیباازاموزه های بزرگترین وبی ادعاترین اساتیدونخبگان بازار..پایدارورافرازباشید
مدیریت
در پاسخ به: اقبال یارمهدویسلام خدا را شکر که رضایت شما حاصل شده
SEPEHR.TH
بسیار مفید و کاربردی بود. با تشکر از زحمات شما. موفق باشید.