مطالب مرتبط

13 دیدگاه

  1. 1
    مهدی میرزایی

    مهدی میرزایی

    با تشکر از دوست عزیزم جناب آقای قنبری و مدیریت محترم وب سایت وزین فراچارت…اوج کمال استفاده از پیووت ها که نقاط تغییرات روند هستند در تئوری دکتر آندروز آمده است که با ظرافتی زیبا سعی در تشخیص روند آتی قیمتها بوسیلۀ نقاط محوری نموده است…امید است مطالب پربار حضرت عالی مستمر و پاینده باشد.

    • 1.1
      امیر علی قنبری

      امیر علی قنبری

      در پاسخ به: مهدی میرزایی

      سلام و عرض ادب
      جناب میرزایی دوست عزیز خلاصه مطالب جناب اندروز گرد اوری و توسط جناب حصاری ترجمه شده
      اتفاقا خود جناب اندروز هم در حد مختصری و برای مقدمه مباحث خودشون به این مسئله اشاره کردن . و به دلیل وجود همین کمبود ها من این مبحث رو سه مرجع دیگه گرد اوری کردم تا برای اولین بار مبحث پیوت ها به صورت جامع به زبان فارسی ترجمه بشه .
      مبحث پیوت ها پیش نیاز شناسایی الگو هاست و واقعا کمبودمبحث پیوت ها به زبان فارسی پر رنگ بود
      امیدوارم که تونسته باشم دین مطلب رو ادا کنم

  2. 0
    - سیف اله -

    - سیف اله -

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت حمید خان عزیز
    و همچنین دوست گرامی و عزیزی که در تهیه این مقاله تلاش داشته

    لازم میدونم که دو نکته رو یاد اوری کنم که به نظر این جانب باید اصلاحی در ان صورت گیرد.

    نکته اول اینکه:
    به نظر میرسد که باید این تعریف در مرحله اول تکمیل شود و شاید درست نباشد که بگوییم

    <>
    چون من می توانم صد ها نمونه بیاورم که سه کندل هم راستا در جهت خلاف روند قبلی تشکیل شده ولی حتی هیچ نشانه ای از پیوت در این ساختار دیده نمی شود.

    و نکته دوم :
    در مورد عدم استفاده از پیوت های مینور برای ترسیم و استفاده از ابزار ها میباشد که من نظری کاملا متفاوت با این موضوع را دارم و به نظر من کسانی در این بازار موفق هستند که بتوانند پیوت های مینور را شناسایی کنند و با ترسیم ابزار های متفاوت بتوانند در شکست این پیوت ها ترید های موفق داشته باشند. و این دیدگاه زمانی تکمیل خواهد شد که بگوییم پیوت های مینور میتوانند در تایم های پایین تر جزء پیوت های ماژور بوده و حتما نگارنده میداند که یکی از بهترین روش های ترید و ورود به معامله ورود به صورت مولتی تایم فریم بوده پس هنر یک تریدر استفاده از پیوت های مینور خواهد بود چون پیوت های ماژور را همه میتوانند ببیند و بزرگان بازار در همین نواحی هست که کپس ها را اینجاد می کنند و باعث بوجود امدن استاپ هانتر ترید ها میشوند.

    موفق باشید

    • 0.1
      امیر علی قنبری

      امیر علی قنبری

      در پاسخ به: - سیف اله -

      سلام دوست عزیز
      سپاس از این که وقت گذاشتید و مطالب رو برسی و موشکافی کردید

      وقتی سه کندل هم راستا خلاف روند قبلی شکل بگیرند اسمش پیوت هست حالا این پیوت میتونه یک پیوت مینور باشه یااین که این سه کندل مقدمه تشکیل یک پیوت ماژور بشه

      این تعریف پیوت در تمام رفرنس هاست و مثل تعریف واحد اندازه گیری متر است که از کنار هم قرر گرفتن ۱۰۰ سانتی متر تشکیل شده
      حالا اگر با این تعریف مشکلی دارید باید به بنیان گذاران مبحث پیوت گلایه کنید !!!!!
      ولی از نظر بنده مترین ای تعریف کاملی هست و به خوبی جوابگو هست
      در مورد این مبحث که شما علاقه دارید بر روی پیوت های مینور ابزار رسم کنید و از نوسانات کوچک هم استفاده کنید راه حل این هست که در زمان مواجه با یک پیوت مینوربه یک تایم پایین تر رجوع کنید اونجا به احتمال زیاد پیوت مینور تبدیل به ماژور !
      برای مثال در تایم روزانه پیوت مینور مشاهده میکنید
      برای استفاده از نوسان ناشی از این پیوت مینور باید به یک تایم پایین تر برید مثلا ساعتی در تایم ساعتی همون پیوت مینور تبدیل به پیوت ماژور میشه چرا که هر کندل تبدیل به سه کندل میشه
      لذا شما میتونید با پذیرش این نکته که در تایم زیر روزانه خطای نمودار افزایش پیدا میکنه به زیر تایم رفت و اونجا بر روی پیوت های مینوری که تبدیل به ماژور شدن پترن ها و ابزار ها رو رسم کنید و از فرصت این نوسانات استفاده کنید

    • 0.2
      meysam

      meysam

      در پاسخ به: - سیف اله -

      ممنون میشم استاد خاکستر نظرشون رو در قالب یک مقاله ارائه بدن برای پیدا کردن مینور و ماژورها

  3. -1
    - سیف اله -

    - سیف اله -

    با سلام مجدد و تشکر از اینکه وقت گذاشته و پاسخ دادید..

    اما مشکل اصلی این هست که خیلی از رفرنس هایی که ما شاید برخی از ماها استفاده می کنیم دیگر تاریخ گذشته باشند و باید تعاریف صورت گرفته مورد بررسی قرار داده شود و در راستای تعریف انجام شده ان را تکمیل تر کرده و ارائه بدهیم.

    بحث در مورد کار کردن به صورت مولتی تایم فریم و استفاده از اینکه امکان دارد هر پیوت مینور در تایم پایین یک پیوت ماژور باشد و برعکس نیست.

    عرض بنده این هست که ما خیلی از مواقع سه کندل هم راستا داریم که خلاف جهت قبلی خود نیز حرکت می کنند و تشکیل میشوند اما هیچ پیوتی در این ساختار حرکتی ایجاد نمیشود.
    میانگین متوسط حرکت کندل ها و زاویه حرکت ها به صورتی هستش که ما نمیتوانیم انها را به صورت حتی یک پیوت مینور هم در نظر بگیریم و حتی اگر به تایم پایین تر هم برویم ساختار تعریف شده نمیتواند یک پیوت مینور باشد چه برسد به اینکه ما بخواهیم در تایم پایین ان را به عنوان یک پیوت ماژوردر نظر بگیریم.
    عرض بنده تکیمل کردن تعریفی هستش که سال ها گفته شده ولی به نظر من ناقص بوده و جای ان هستش که عزیزانی همچون شما که زحمت می کشید تعاریف را تکمیل تر کرده و در اختیار دوستان قرار دهید.
    موفق باشید و برای شما ارزوی بهترین ها را دارم

    • -1.1
      shabakeasabi

      shabakeasabi

      در پاسخ به: - سیف اله -

      عرض ادب به دوستان
      شما خودتون میفرمایید مولتی تایم . بعد میفرمایید با سه کندل هم راستا پیوت تشکیل ممکنه نشه . خوب شما اگه مولتی تایم کار کنید و برید تایم های پایین تر مظمئن باشید پیوت تشکل میشه (حالا یا ماژور یا مینور) …… برخی اشکالات این مساله برمیگرده به متاترییدر گه تایم ۱ دقیقه پایین تر نداره . خیلی از چارت های تحت وب تایم قریم های بیشتر و پایین تری از ۱ دقیقه دارند که میتونید از اونها کمک بگیرید. البته خود متا هم میشه تنظیمش کرد که داستانش خارج از حوصله بنده هست .

      • -1.1.1
        SEPEHR.TH

        SEPEHR.TH

        در پاسخ به: shabakeasabi

        در متاتریدر هم می تونید برای دسترسی به چارت در کمتر از تایم فریم ۱ دقیقه از تیک چارت استفاده کنید ولی قابلیت ترسیمی و تحلیل روش وجود نداره و فقط باید به صورت چشمی میزان اصلاح های قیمتی رو تخمین زد و از نوع پیوت بودن نقاط مطلع شد.

    • -1.2
      SEPEHR.TH

      SEPEHR.TH

      در پاسخ به: - سیف اله -

      منظور جناب خاکستر گویا همان مفهوم BASE در مباحث پرایس اکشن هست که ترکیبات رالی بیس رالی، دراپ بیس دراپ، رالی بیس دارپ و دراپ بیس رالی را ایجاد می کنند که با مراجعه به تایم پایین شاهد یک محدوده رنج هستیم که با توجه به گذشته چارت یک ناحیه عرضه و تقاضا (ساپلای – دیماند) را ایجاد می کنند که قیمت توان پرتاب شدن از روی این نواحی بیس را به طرفین خواهد داشت (صعود یا ریزش).

  4. -2
    shabakeasabi

    shabakeasabi

    به عبارتی اگر با مولتی تایم از تایم بالا تر تا ۱ دقیقه طبق اون تعریف ماژور مشاهده نشد اگر نرم افزار های دیگری برای نمایش چارت زیر ۱ دقیقه استفاده نمایید .

  5. -3
    SEPEHR.TH

    SEPEHR.TH

    با تشکر از مقاله خوب و مفید جناب قنبری و مدیریت محترم فراچارت.
    در خصوص پیوت های مینور که در بالا به آنها اشاره شد، درست است که در تایم فریمی که به آنها نگاه می کنیم قوانین پیوت ماژوری بودن را برآورده نمی کنند، ولی برای معامله گرانی که به صورت مولتی تایم فریم کار می کنند، این سطوح نیز در تایم های پایین حائز اهمیت خواهد بود. از طرفی در شناسایی پیوت های ماژور به تغییر فاز اوسیلاتور و اصلاح بزرگتر مساوی ۳۸٫۲% اشاره شد که جای نکته ای اینجا خالیست و آن زمان است. در برخی موارد که مومنتوم قیمت بسیار بالاس و مارکت به صورت یک دست و هم جهت معامله می کند (در عمده تایم فریم ها)، شاهد آن هستیم که طرف مخالف روند جاری نمی تواند قدرت نمایی کند و قیمت را حتی تا اصلاحی ۳۸٫۲% پایین بیاورد، در عوض مدتی قیمت درجا می زند تا ظرف زمانش پر شده و سپس گام ایمپالس بعدی آغاز گردد. در این موارد که مثلا در موج ۲ الیوتی نیز بعضا شاهد وقوع آن هستیم، از روش اصلاح زمانی به جای قیمتی استفاده می کنیم. بدین صورت که نسبت تعداد کندل های گام اصلاحی به تعداد کندل های گام ایمپالس قبلی باید بزرگتر مساوی ۳۸٫۲% باشد. در صورتی که این نسبت برقرار باشد، با توجه به اوسیلاتور مکدی که حداکثر توانسته باشد خود را به فاز صفر برساند، آن نقطه را پیوت فرض خواهیم کرد.

  6. -4
    SEPEHR.TH

    SEPEHR.TH

    در خصوص تصاویر پیوستی نکته ای قابل ذکر است که، با توجه به استفاده از نرم افزار داینامیک تریدر، اندیکاتور مکدی (MACD) در این نرم افزار با نام Moving Average Oscillator و با سربرگ MAOSC می باشد نه اندیکاتور MACD Histogram که در تصویر از مکدی هیستوگرام استفاده گردیده است که برای تشخیص پیوت های ماژور مناسب نمی باشد. به منظور تعیین ماژور بودن نقاط (تغییر فاز در مکدی) از مُد استاندارد مکدی با تنظیم (۱۲,۲۶,۹) استفاده می شود که عبور هیستوگرام ها از زیر خط صفر به بالای آن یا بلعکس بیانگر تغییر فاز خواهد بود. نمونه صحیح از این اندیکاتور و نحوه الصاق آن به روی چارت در تصویر پیوست شده است.
    – نکته : سیگنال لاین را برای شکیل تر شدن نمودار یک قرار دادیم و گرنه مقدار ۱ یا ۹ در شکل هیستوگرام مکدی بی تاثیر است.

    Screenshot_5

  7. -5
    SEPEHR.TH

    SEPEHR.TH

    * سوال مهم : در شناسایی پیوت های ماژور از منظر قیمتی در تایم فریم روزانه؛ معمولا از اوسیلاتور مکدی از پریود استاندارد ۱۲،۲۶،۹ آن تواما با ابزار فیبوناچی پرایس (بزرگتر مساوی ۳۸٫۲%) بهره میبریم. حال سوال اینجاست که برای شناسایی پیوت های ماژور در تایم فریم هایی همچون هفتگی و ماهانه هم آیا به همین ترتیب عمل میکنیم یا نحوه یافتن پیوت های ماژور در این تایم فریم ها مستلزم تغییراتی در پریود مکدی یا تراز فیبوناچی پرایس هست؟ نظر دوستان در خصوص ماژور یابی در تایم فریم های غیر از روزانه چیست؟ در تایم فریم هایی بزرگتر و کوچکتر از روزانه با چه ستاپی باید به دنبال ماژورها بود؟

ارسال یک نظر

استفاده یا فروش محتوای آموزشی فراچارت در رسانه های دیگر نقض قوانین کپی رایت است و پیگرد حقوقی دارد.